You are here

MI KÜLÖNBÖZTETI MEG A KONECRANEST A VERSENYTÁRSAITÓL?

Gondoskodás a teljes élettartamra

A darukarbantartás terén a célkitűzésünk a Gondoskodás a teljes élettartamra, a karbantartás átfogó és rendszeres professzionális megközelítése, amelyet világelső eszközök és folyamatok támogatnak. Ez a megközelítésünk meghosszabbítja az élettartamot, maximalizálja a hasznos üzemidőt, és minimalizálja az állásidő költségeit.

Valós idejű szerviz

Kihasználjuk az ipari internet előnyeit, és a távoli felügyelet, diagnosztika, elemzés és használatalapú prediktív karbantartás segítségével vezetjük a szolgáltatások fejlődését, így valós idejű átláthatóságot és információmegosztást, valamint páratlan ügyféltapasztalatokat biztosítunk.

Biztonsági kultúra

A Konecranes számára egyetlen feladat sem annyira fontos és egyetlen szerviz sem annyira sürgős, hogy ne lenne idő a biztonságos és helyes munkavégzésre.

Az ügyfelekre való figyelés

Konzultatív megközelítésünk segít jobban megérteni a folyamatait és a műveleteit.

Átfogó ajánlat

A Konecranes az igényeire szabott szervizprogramok és termékek teljes választékát nyújtja.

Közel az ügyfelekhez

Az iparágban mi működtetjük a legnagyobb globális szervizhálózatot. Minden piacon arra törekszünk, hogy mi legyünk a vezető helyi daruszerviz-szolgáltató.

Emberek

Piacvezetőként magunkhoz vonzzuk a legjobb képességű embereket. Ezek az emberek a növekedés és fejlődés iránt való elkötelezettségünknek köszönhetően velünk is maradnak.

Tudás

Átfogó műszaki képzési és tanúsítási programokkal rendelkezünk, amelyek javítják a biztonságot és a termelékenységet. Szolgáltatásainkat világelső műszaki támogatási hálózat erősíti.

Tapasztalat

Több mint 100 éves tapasztalatunknak és 430 000 aktív karbantartási szerződésünknek köszönhetően az ágazat élén állunk. A Konecranes tapasztalata megmutatkozik a márkái és telepítései hatalmas számában is. A felvásárolt márkák minden szellemi tulajdonjogával rendelkezünk.

Technológia

A kutatás és fejlesztés iparági vezetőjeként és az intelligens technológiák úttörőjeként hírnevet szereztünk az innovatív termékek és szolgáltatások szállításában és támogatásában.