You are here

Gondoskodás a teljes élettartamra

A Gondoskodás a teljes élettartamra a karbantartás átfogó és professzionális megközelítése, amelyet világelső eszközök és folyamatok támogatnak.

Ez a megközelítésünk meghosszabbítja az élettartamot, maximalizálja a hasznos üzemidőt, és minimalizálja az állásidő költségeit. Hiszünk abban, hogy nem elegendő csak működtetni a darut. Minden váltásban a lehető legmagasabb termelékenységre kell törekedni. Célunk, hogy mérhető javulást hozzunk a biztonság és termelékenység terén, amelyet mérni és ellenőrizni lehet, így bizonyítva a befektetés megtérülését.

Daruszakértőink alapos kockázatfelmérési és javaslattételi módszereket, valamint konzultatív tervezési és ellenőrzési eljárásokat alkalmaznak annak érdekében, hogy folyamatosan javítsák a biztonságot és a hatékonyságot.

Az ellenőrzések és a megelőző karbantartás azonosítja a kockázatokat, a fejlesztési lehetőségeket és a támogatás megfelelését.

A javítási célú karbantartás és a meglévő rendszerekkel kompatibilis megoldások megoldják a biztonsági és termelékenységi problémákat, és hasznosítják a fejlesztési lehetőségeket.

A tanácsadói szolgáltatások segítik a döntéshozatalt, felfedik a kulcsfontosságú problémákat, és maximalizálják a befektetés megtérülését.

A felújítási szolgáltatások meghosszabbítják a berendezések hasznos élettartamát.

Az új berendezések lehetővé teszik az új telepítést vagy a régi berendezések lecserélését.