You are here

DARU- ÉS EMELŐMŰSZERVIZ-SZAKÉRTŐINK KONZULTATÍV MEGKÖZELÍTÉST ALKALMAZNAK

Szorosabb kapcsolattartás a daruszervizt igénybe vevő ügyfelekkel

A konzultatív megközelítés segíti a döntéshozatalt. Mi nemcsak egy jelentést adunk, amikor egy ügyféltől távozunk, hanem leülünk az ügyféllel, és megosztjuk vele az ellenőrzés eredményeit, javaslatokat teszünk neki a tapasztalatunk alapján, és megbeszéljük vele, hogyan befolyásolják az egyes intézkedések a műveleteit és üzletvitele állapotát.

Az ellenőrzési és megelőző karbantartási folyamataink a szabadalmaztatott Kockázatfelmérési és javaslattételi módszerünkön alapulnak. Függetlenül attól, milyen szolgáltatásról van szó, a Konecranes Kockázatfelmérési és javaslattételi módszere irányítja a felmérést és a konzultációt, ami versenyelőnyt jelent a biztonság és a termelés terén.

Az ellenőrzési és megelőző karbantartási szolgáltatások több kulcsfontosságú konzultációt is tartalmaznak, úgymint:

Biztonsági vizsgálat: Ezt a berendezésszintű vizsgálatot arra terveztük, hogy tájékoztatni tudjuk önt az észlelt biztonsági problémákról, mielőtt a szakemberünk elhagyja a helyszínt, vagy mielőtt újra üzembe helyeznénk a berendezést.

Látogatás és szervizvizsgálat: Ez a feladat- vagy helyszintű vizsgálat biztosítja a betekintését az ellenőrzések és karbantartások eredményeibe, az azonosított kockázatokba és a javasolt intézkedésekbe.

Üzleti vizsgálat: Az aktuális karbantartási program üzletvitelszintű vizsgálatának célja a befektetés megtérülésének mérése és a folyamatos fejlesztés ösztönzése.

A szakértőink által végzett daruelemzés

Lehet, hogy nem hallja, de a darui elmondják, hogyan érzik magukat. Szerencsére a szakképzett helyi szerelőink globális hálózata beszéli a daruk nyelvét. Értenek hozzá, hogyan derítsék fel, mi bántja a berendezését. A piacvezető technológia és nem roncsoló tesztelés révén konzultatív szolgáltatásaink minimális üzemszünettel tudják felfedni a lappangó vagy kialakulóban lévő hibákat.