A biztonság mindennél fontosabb

Azt szeretnénk, hogy a dolgozóink és ügyfeleink biztosan hazatérjenek a munkanap végén. A Konecranes számára egyetlen feladat sem annyira fontos és egyetlen munka sem annyira sürgős, hogy ne lenne idő a biztonságos és helyes munkavégzésre.

A termelékenység növelése

Az állásidő természetesen drága, ezért a legtöbbet szeretnénk kihozni az üzemidőből. A biztonság mellett a termelékenység növelése az elsődleges célunk.

Konecranes-szerviz

Speciális karbantartási szolgáltatásokat és pótalkatrészeket kínálunk mindenféle gyártmányú és típusú ipari daruhoz, emelőműhöz, szerszámgéphez és kikötői berendezéshez, legyen szó akár egyetlen berendezésről, akár egész gépparkokról. Célunk, hogy javítsuk partnereink munkájának biztonságát és hatékonyságát.

Miért érdemes a Konecranest választani?

600 helyszínen világszerte

2 millió szervizhívás évente

14000 távolsági csatlakozás

740 000 berendezést szolgálunk ki karbantartási szerződések keretében

 

konecranes_service.jpg
+ + + + +  Inspections & preventive maintenance  Corrective maintenance & retrofits  Consultation services  Modernizations services  New equipment

Darukarbantartási filozófiánk

A "Teljes élettartamra szóló gondoskodás" meghosszabbítja a berendezések élettartamát, maximális üzemidőt eredményez, és a minimálisra csökkenti az állásidő okozta költségeket.

Daruszakértőink szisztematikus kockázatfelméréssel és javaslattételi módszerekkel, valamint tanácsadásra épülő tervezési és ellenőrzési eljárásokkal hozzájárulnak a berendezések biztonságának és hatékonyságának folyamatos növeléséhez.

Az ellenőrzések és a megelőző karbantartás

során munkatársaink azonosítják a kockázatokat és meghatározzák a fejlesztési lehetőségeket, továbbá elősegítik az előírások betartását és a szabványoknak való megfelelést.

A javítási célú karbantartás és a korszerűsítés

keretében munkatársaink megoldják a biztonsági és termelékenységi problémákat, és kihasználják a kínálkozó fejlesztési lehetőségeket.

A tanácsadói szolgáltatások

segítik a döntéshozatalt, valamint szakképzett munkatársaink a daru és a darukomponensek alaposabb kivizsgálása során fejlett technológiai megoldások segítségével rávilágítanak a kritikus problémákra.

A korszerűsítési szolgáltatások

célja a berendezések élettartamának meghosszabbítása, valamint a kapacitás, a sebesség, a teherbírás növelése vagy a tehermozgatás jobb kontrollálása.

Új berendezések:

új berendezés telepítése vagy a régi berendezés cseréje.

Teljes élettartamra szóló gondoskodás

Világszínvonalú eszközökkel és folyamatokkal támogatott átfogó és szisztematikus karbantartási módszer.

Konecranes-szervizprogramok

Az első KAPCSOLATFELVÉTELTŐL kezdve a berendezései professzionális ÁLLAPOTFELMÉRÉSÉN keresztül az optimális GONDOSKODÁST biztosító megelőző karbantartásig és tanácsadásig a Konecranes mindvégig az üzleti sikert előmozdító szervizprogramokkal támogatja ügyfeleit. A karbantartás kiszervezése vagy a TELJES karbantartás és anyagkezelés kiszervezése kölcsönös ELKÖTELEZETTSÉGET igényel – a Konecranes tapasztalatai és erőforrásai révén képes minden üzleti igénynek és célkitűzésnek megfelelni.

IGÉNY SZERINTI SZERVIZ – KAPCSOLAT

Akár szükséges alkatrészek, meghibásodások és más rövid távú igények ügyében veszi fel felünk a KAPCSOLATOT, gyorsan válaszolunk a megkeresésére.

ELLENŐRZÉSI PROGRAM FELTÉTELEI

Ha nem áll készen arra, hogy teljesen kiszervezze a megelőző karbantartását, az ÁLLAPOT ellenőrzési programunk segít megfelelni a helyi törvényi követelményeknek, és támogatja a helyszíni karbantartási műveleteket.

GONDOSKODÁS MEGELŐZŐ KARBANTARTÁSI PROGRAM

A „Gondoskodás a teljes élettartamra” megközelítésünk alapja a rendszeres felülvizsgálat és megelőző karbantartás. A GONDOSKODÁS megelőző karbantartási programunkat a műveleteire szabjuk, és figyelembe vesszük a daru használatát, a működési környezetet, a terhelési besorolást, a gyártó ajánlásait és a helyi előírásokat is.

ELKÖTELEZETTSÉG KARBANTARTÁSI PROGRAM

Ha a széles körű kiszervezett karbantartás előnyeit szeretné élvezni, az ELKÖTELEZETTSÉG karbantartási programunkat az igényei szerint tudjuk biztosítani.

TELJES KARBANTARTÁSI ÉS ÜZEMELTETÉSI PROGRAM

Ha a teljes anyagkezelési folyamatát ki szeretné szervezni, ideértve az üzemeltetést és a karbantartást is, a TELJES karbantartási és üzemeltetési programunk az ideális választás.