You are here

Miért érdemes felújítani a darut?

HOSSZABBÍTSA MEG A FUTÓDARUJA ÉLETTARTAMÁT!

Új életet lehelhet egy korosodó daruba. Növelheti a sebességet és az emelési kapacitást, javíthatja a kezelő ergonómiáját és kényelmét, új biztonsági funkciókat és pozicionálási képességeket alkalmazhat, vagy csak egyszerűen lecserélheti a sok karbantartást igénylő, elavult alkatrészeket az új technológiára. Bármilyen célt szolgál a berendezése, a felújítás járható útja az eredeti befektetés védelmének és bővítésének.

ÉPÍTSE ÚJRA A TERMELÉKENYSÉGÉT!

A felújítást érintő döntés mögött gyakran a nagyobb teljesítmény és kapacitás iránti igény, néha pedig egy teljesen új folyamat támogatása áll. Egy jól végzett felújítással olyan teljesen integrált rendszert kap, amely pontosan a műveletei igényeire van szabva.

KEZDJE A DARUK MEGBÍZHATÓSÁGI VIZSGÁLATÁVAL

A Konecranes által nyújtott darumegbízhatósági vizsgálat részletesen elemzi a daru és annak alkalmazásának viszonyát. Felmérjük a daru szerkezetének épségét és a mechanikus és az elektromos alkatrészek állapotát. Ezenkívül megvizsgáljuk a terhelési és használati igényeket és a karbantartási naplót. A fenti tényeket összevetve a teljesítményigénnyel azonosítjuk a szükséges rendszerfejlesztéseket és a megfelelő felújítási tervet.

SZEREZZE MEG AZ ÚJ DARU ELŐNYEIT KEVESEBBÉRT!

Ha a darufelújítás túllép az egyszerű – a biztonság, megbízhatóság és teljesítmény növelését célzó – fejlesztéseken, teljesen újjáépíthetjük a régi daruját, hogy megfeleljen a jelenlegi szigorú műszaki követelményeknek. Ez általában sokkal kevesebbe kerül, mint egy új daru.

TEREMTSE MEG A BIZTONSÁGOS MUNKAHELYET!

A biztonságot növelő technológiák minden eddiginél gyorsabban fejlődnek. Amióta legyártották a futódaruját, változhattak a biztonságra vonatkozó előírások. A felújítás segít megfelelni az aktuális biztonsági szabályoknak, és csökkentheti a leállások, sérülések és a létesítményekben, anyagokban és termékekben esett károkat.

BÍZZON MEG A FELÚJÍTÁS VILÁGELSŐ SZAKÉRTŐJÉBEN!

A Konecranes vezető szolgáltató a futódaruk felújításában, ezen a téren több mint 100 év tapasztalattal rendelkezik. Szakembereink igen járatosak a kis- és nagymértékű felújításokban is. Rendelkezünk az ahhoz szükséges szakértelemmel, technológiával és erőforrásokkal, hogy bármilyen márkájú vagy típusú futódarut fel tudjunk újítani.