You are here

Futómacska fejlesztése a darukon

Emelőmű és futómacska fejlesztése a darukon

A Konecranes felméri berendezését, és javaslatot tesz, hogy milyen felújítást érdemes elvégezni!

TARTÓK MÓDOSÍTÁSA ÉS MEGERŐSÍTÉSE

A Konecranes növelni vagy csökkenteni tudja a tartók fesztávolságát, amire az épületek bővítésekor vagy a darunak a meglévő épületben való elhelyezésekor lehet szükség. Ezenkívül a tartókat meg tudjuk javítani és erősíteni tudjuk azokat, amire főként a teherkapacitás növelésekor lehet szükség.

AZ SMT FUTÓMACSKA

A SMARTON® futómacska a nehézipar számára lett kialakítva. A motor, a hajtómű és a vezérlőegység a saját gyárunkban készül, ami kiváló emelési teljesítményt és hosszú élettartamot garantál. A karimával szerelt motorok beépített fékkel rendelkeznek, ami segíti a gép megfelelő beállítását.

DARUHÍD ÜTKÖZŐI

Védje daruját és az épületét rugós, hidraulikus vagy gumis ütközőkkel, amelyek megfelelnek az OSHA-követelményeknek.

PLATFORMOK

Növelje a biztonságot a közlekedőutak és korlátok felszerelésével vagy felújításával.

FUTÓKOCSIK ÉS KERÉKSZERELVÉNYEK

A gördülőcsapágyak segítenek megfelelni a növekvő termelékenységi igényeknek. A Konecranes nagy kapacitású futókocsijai növelik a kerekek élettartamát, és javítják a daru pályakövetését.

EMELŐMŰ HAJTÓMŰHÁZA

Fel tudjuk újítani vagy teljesen ki tudjuk cserélni a hajtóműházat, hogy megfeleljen az új működési környezetnek vagy a megnövelt teherbírásnak. A kulcsfontosságú alkatrészeket – a tengelyeket, csapágyakat és fogaskerekeket – a hosszú élettartam érdekében precíziós technikával gyártjuk és hőkezeljük.

ÖNBEÁLLÍTÓ, ÖNIGAZÍTÓ FÉKEK

Csökkentse a karbantartást a fékpofák kopásának automatikus kompenzálásával. Rendelkezésre állnak DC AISE rugókészletek, elektromosan kioldott vagy AC impulzussal aktivált pofás fékek is.

DARUHÍDFÉKEK

Daruhídfékek használatakor – általában DC-meghajtású darukon – ezek a fékek a fülkéből vagy a földről is működtethetők. A felújítható vagy cserélhető alkatrészek többet között az elektromos és hidraulikus fékpofák, DC-rugókészletek, tárcsák és kioldó szerkezetek.

ALSÓ BLOKKOK

A Konecranes teljes az alsó blokkokat számos méretben és konfigurációban tudja biztosítani, valamint olyan gyakori kopó alkatrészeket is szolgáltathat, mint a horgok, keretek, csapszegek, tárcsák, csapágyak és biztonsági reteszek.