Miért érdemes korszerűsíteni a futódaruját?

• A kulcsfontosságú alkatrészek elérték gazdaságos élettartamuk végét.
• Növekednek a termelési igények.
• Megváltozott az alkalmazás.
• Megváltoztak a törvényi követelmények.
• Növekednek az öregedő darukra fordított költségek és az időráfordítások.
• A daru cseréjét fontolgatja.

why_modernize.jpg

Készen állnak-e darui a jövőre?

Ha azt fontolgatja, hogy érdemes-e felújítani a gépeit, olyan eszközre van szüksége, amely segít döntést hozni a darui jövőjéről. A „Daruk megbízhatósági vizsgálata” egy olyan mérnöki értékelési művelet, amely felméri a darujai aktuális állapotát, és elméleti becsléseket nyújt a fennmaradó élettartamról, valamint javaslatokat is a teendőket illetően. 

modernizations.jpg

Alakítsa át meglévő daruját korszerűsítéssel!

A korszerűsítéssel teljesen át tudja alakítani a meglévő daruját ahelyett, hogy kicserélné. Ezenkívül a korszerűsítés során új technológiákkal bővítheti a daruját. A leggyakrabban felújított elemek az emelőművek, a futókocsik, a kezelőfülkék és a vezérlőszervek, ami révén megnövelt kapacitást, sebességet, terhelhetőséget és terhelésszabályozást lehet elérni.

transform_your_existing_crane.png

Nyugdíjazzuk a veterán darukat

„A Konecranes biztonságosabb módot nyújtott nekünk a daruink üzemeltetéséhez. Amióta elvégeztük ezt a munkát, nőtt a termelékenység és biztonság, és nem voltak ellenőrzési vagy észlelési problémáink. Ezenkívül nem volt szükség javításra sem. Hosszú távon a korszerűsítés sok pénzt megtakarít nekünk. A biztonságnak pedig nincs ára, hiszen minden pénzt megér.”

Jerome Mead
műveleti és minőségbiztosítási vezető, AM Castle Metals

amcastlemetals_820.jpg