You are here

Sodronyköteles emelőmű cseréje

Meglévő rendszerekkel kompatibilis sodronyköteles emelőmű

Az emelőműve elérte hasznos élettartama végét? Bármennyire kiváló karbantartásban is részesülnek, az emelőművek egyszer csak elhasználódnak.

A Konecranes CXT emelőművek a legtöbb darura felszerelhetők. Az előre kialakított, meglévő rendszerekkel kompatibilis emelőműinket az egyszerű felszerelést szem előtt tartva terveztük meg, hogy a csere minimális hatással legyen a termelésre.

A CXT EMELŐMŰVEK JAVÍTJÁK A TEHER KEZELÉSÉT, ÉS LEEGYSZERŰSÍTIK A KARBANTARTÁST

A CXT emelőművek számos olyan funkcióval rendelkeznek, amelyek megkönnyítik a teher kezelését és a karbantartást. Az ASR (Adaptive Speed Range, szabadon megválasztható sebesség) technológiának köszönhetően a motor sebessége a terhelés függvényében változik. Ez optimális sebességet és fokozott biztonságot nyújt a nehezebb terhek kezelésekor. A szervizbarát kötélátfűző rendszer megkönnyíti a hozzáférést a felső kötéltárcsákhoz és a túlterhelésgátlóhoz, így leegyszerűsíti és felgyorsítja a kötél cseréjét, a kötél hosszának beállítását és a kötéltárcsák cseréjét.

KIS KARBANTARTÁSÚ IGÉNYŰ, HOSSZÚ ÉLETTARTAMRA TERVEZETT FÉKEK

Az emelőmotor fékei zártak és porvédettek. A kis karbantartási igényű, problémamentes működésre tervezett CXT fékek minimális beállítást igényelnek, és hosszú ideig működnek.

A MOTOR GYORS KARBANTARTÁSA

A motor dobban való egyedi elhelyezésének köszönhetően védett a szennyeződések ellen, valamint jobb a hűtése is. Ez a kialakítás leegyszerűsíti a motor és a fék karbantartását.