You are here

Meglévő rendszerekkel kompatibilis LED-világítás

LED-világítás a darukhoz

AKÁR 60%-OS MEGTAKARÍTÁS A MEGLÉVŐ RENDSZEREKKEL KOMPATIBILIS LED-VILÁGÍTÁSSAL

A meglévő rendszerekkel kompatibilis LED-világítás pénzt spórol, megfelelő fényt biztosít, és modern megjelenéssel ruházza fel a daruját.

A LED-LÁMPÁK TOVÁBB TARTANAK

A daru lámpáinak és égőinek cseréje sokba kerülhet. A hagyományos fém-halogén lámpák és halogénlámpák korlátozott élettartammal rendelkeznek, és károsodhatnak a rezgések miatt, ami növeli a költségeket, és csökkenti a működési hatékonyságot. A meglévő rendszerekkel kompatibilis LED-világítással olyan lámpákat kap, amelyek hosszabb élettartammal rendelkeznek, és kevésbé vannak kitéve a rezgés okozta károsodás veszélyének.

A VILÁGÍTÁS FOGYASZTJA A LEGTÖBB ÁRAMOT

A hagyományos világítás a daru által felhasznált elektromos energia 50-90%-át teszi ki. Ezért a meglévő rendszerekkel kompatibilis LED-világítás jelentős költségmegtakarítással jár minden típusú daru esetében.

A LED-lámpák ugyanolyan erővel világítják meg a munkaterületeket, mint a hagyományos lámpák, ám ezekhez képest kevesebb mint egyharmadot fogyasztanak. Ez azt jelenti, hogy a LED-világítással darunként akár 60%-kal csökkentheti az energiafogyasztást.

BIZTONSÁGOSABB ÉS KELLEMESEBB FÉNY

Mivel a LED-lámpák fényeloszlása sokkal koncentráltabb, a daru kezelőjét kevésbé vakítják el, amikor a terhet nézi. Ezenkívül a LED-lámpák fénye nem szóródik szét oldalra, hanem oda irányul, ahol szükség van rá: a teherre és a munkaállomásra vagy a létesítményre.