You are here

Elektromos láncos emelő cseréje

CLX láncos emelőmű

Hosszú élettartamú emelő, az Ön igényeihez alkalmazkodva

A Konecranes a meglévő rendszerekkel kompatibilis emelőműi hosszú évekig fogják szolgálni Önt. Az ipari alkalmazásokra szánt Konecranes CLX láncos emelőket a rugalmasság és tartósság szem előtt tartásával terveztük.

Az elektromos láncos emelők egyaránt használhatók munkaállomásokon, futódarukon és forgódarukon. A Konecranes CLX®láncos emelők ideális cseremegoldást kínálnak mindezekhez az alkalmazásokhoz.

Az elektromos láncos emelők könnyen mozgathatók a műhelyen belül, így számos módon használhatók. A kis helyigény, a horgos felfüggesztés, a kézikocsis és motoros futókocsis és sok más lehetőség mind a rugalmasságot szolgálja.

A Konecranes meglévő rendszerekkel kompatibilis láncos emelőművei megkönnyítik a hozzáférést és a karbantartást

A CLX rendszerben az emelőmotor könnyen hozzáférhető, karbantartható és cserélhető. A lánchajtás, a csúszókuplung, a végálláskapcsolók, az elektromos rendszer és a fogaskerekek ugyanilyen könnyen szervizelhetők. Ennek eredménye az emelőmű-karbantartás idejének és költségének csökkenése és a termelés növekedése a kevesebb állásidő miatt.

A meglévő rendszerekkel kompatibilis emelőmű növeli a munkavégzés biztonságát

A Konecranes emelőművek szabványos felső és alsó végálláskapcsolói igen tartósak. A környezeti hatások ellen védett szerkezetek növelik a biztonságot és teljesítményt.

A fék az emelőmű biztonságos használatának kulcsfontosságú része. Az önbeállító fékeinket úgy terveztük, hogy az emelőfék teljes élettartamán keresztül kitartsanak.

A Konecranes szabadalmaztatott lánchajtása kevésbé feszíti a láncot, ami növeli a munkahely biztonságát, ugyanakkor meghosszabbítja az új emelőmű élettartamát. A fék és a csúszókuplung csökkenti a teher leejtésének veszélyét a kuplung meghibásodása esetén.

További információkért vegye fel velünk a kapcsolatot.