You are here

Daruk és emelőgépek javítása

Futódaruk rendszeres vagy igény szerinti javítása

A Konecranes több mint 3500 jól képzett technikusával több daru karbantartását végzi világszerte, mint bárki más. Legyen szó gyorsan megoldandó vészhelyzetről, ütemezett javításról, esetleg bővítésről, mindig bízhat abban, hogy a Konecranes professzionális módon végzi el a rá bízott feladatokat.

Tisztában vagyunk azzal, hogy amikor a berendezések leállnak, a termelés is elakad. Szakembereink vállalatával folyamatos együttműködésben, az Ön ütemezése és határidői alapján végzik el a tervezett javításokat.

A Konecranes javítási karbantartási szolgáltatásai lefedik a tervezett javítást, az előre engedélyezett javítást és az igény szerinti javítást is.

A FUTÓDARUK TERVEZETT ÉS ELŐRE ENGEDÉLYEZETT JAVÍTÁSA

A tervezett javítások ütemezése a vizsgálatok és a karbantartási jelentések szerint történik. Optimális módon a javítást a termelési tervhez kell igazítani és ennek megfelelően ütemezni. Szakembereink a tervezett szervizmunkák széles körét el tudják végezni, ideértve bármely alkatrész vagy egység javítását, beállítását vagy cseréjét.

Az előre engedélyezett javítást az egy bizonyos értékhatár alatti javítási és karbantartási műveletekre vonatkozó általános engedély alapján végezzük, így a kis javítások és beállítások gyorsan és hatékonyan teljesíthetők. Ezeket általában az ellenőrzési vagy megelőző karbantartási látogatások során végezzük el.

Ezenkívül válaszolni tudunk az igény szerinti vagy sürgős szervizelési igényeire is.

A legközelebbi Konecranes-szervizkirendeltség megkereséséhez kattintson ide.