You are here

MAINMAN Tervezett Karbantartás

MAINMAN tervezett karbantartás

Technológiával és szakértelemmel kivitelezett tervezett karbantartás

A GONDOSKODÁS Megelőző Karbantartási Programunk a MAINMAN Tervezett Karbantartáson alapul. Ez egy olyan karbantartási szolgáltatás, amely biztosítja a szükséges alapokat a tervezéshez, követéshez, jelentéshez és karbantartási megbeszélésekhez. Ezt a megközelítésünket az egyedi MAINMAN technológiánk, a szabadalmaztatott Kockázatfelmérési és javaslattételi módszerünk és globális karbantartási szakértelmünk támogatja.

A szolgáltatást – amely egyedülálló a futódaruk ágazatában – arra terveztük, hogy átfogó képet nyújtson a berendezése állapotáról, valamint lehetővé tegye a rutin karbantartási munkák, így például a beállítások és a kenés elvégzését azzal a céllal, hogy kielégítse a gyártó karbantartási követelményeit. A szolgáltatás az emelőberendezés megelőző karbantartási ellenőrzését, szemrevételezéssel végzett ellenőrzését, rutin karbantartását, valamint működési és funkcionális tesztelését tartalmazza.

A Konecranes a MAINMAN technológiai platformján keresztül a daruellenőrzés és karbantartás több évtizednyi tapasztalatát nyújtja az ügyfeleinek. Mindennek eredménye az intelligensebb és gyorsabb ügyfélszolgálat.

A MAINMAN technológia új és továbbfejlesztett megközelítést jelent
 

Válassza a MAINMAN technológiát, ha olyan karbantartást és ellenőrzést szeretne, amely tartalmazza mindezt:

• papírmentes szolgáltatási és ellenőrzési jelentések;
• integrált üzletviteli és biztonsági vizsgálatok;
• YourKonecranes.com: egy webes portál, amely valós idejű hozzáférést biztosít egy böngészőben a berendezései adataihoz és karbantartási előzményeihez.
• továbbfejlesztett biztonsági jelentések, amelyek kiemelik a biztonsági problémákat és kockázatokat.

További információkért vegye fel velünk a kapcsolatot.