You are here

A futódaruk megfelelőségi vizsgálata

A FUTÓDARUK VIZSGÁLATA AZ ELŐÍRÁSOKNAK VALÓ MEGFELELÉS SZEMPONTJÁBÓL

A Konecranes világszinten vezető helyet vívott ki a daruszervizelés terén, köszönhetően az ügyfélorientált hozzáállásnak és a helyi ellenőrzési követelményekkel kapcsolatos tudásanyagnak. Azon országokban, amelyekben nincsenek törvényi előírások a megfelelőségi ellenőrzésekre, vagy pedig olyan esetekre vonatkozóan, amikor azért szeretné elvégeztetni a vizsgálatot, hogy ellenőrizze a berendezés állapotát, a gyártó ajánlásai, az iparági tapasztalatok, valamint a tudásanyag alapján összeállított különféle ellenőrzéseket ajánlunk.

A megfelelőségi ellenőrzéseket úgy fejlesztettük ki, hogy kielégítsék a hatóságok által felállított jogszabályi követelményeket.

Értjük az igényeit, és a daruellenőrzés terén éppen ez különböztet meg a versenytársainktól.

Az éves megfelelőségi vizsgálat segítségével elkerülhetők a panaszok. Ám a legtöbb országban és iparágban ennél többre van szükség. A szabályozások gyakran megelőző karbantartást, a hibák kijavítását, a teljes élettartamra kiterjedő ellenőrzéseket, általános nagyjavításokat, mérnöki felméréseket és terhelési teszteket igényelnek. A Konecranes megfelelőségi és karbantartási ellenőrzéseket is végez, és a helyi előírásoknak megfelelően egyiket vagy mindkettőt biztosítani tudja.