You are here

Az ügyfélportál funkciói

A yourKONECRANES.com ügyfélportál teljes körű internetes hozzáférést kínál berendezéseinek adataihoz, valamint a Konecranes vállalattal történő kapcsolattartáshoz. Az oldalon hozzáférhet az ellenőrzési és szervizjelentésekhez, szervizelési ütemtervekhez, karbantartási előzményekhez, terméklistákhoz, szervizelési költségekhez és a szerződés részletes adataihoz. A yourKONECRANES portálon akár ajánlatkérését és igényeit is leadhatja.

Áttekintés

Az oldalon gyors áttekintést kaphat a berendezések biztonsági riasztásairól, kockázatairól és költségeiről. A TRUCONNECT® riasztások az oldal tetején jelennek meg, és ugyanitt láthatók a daruhasználati adatok (üzemórák és indítások szerint). A berendezésekkel kapcsolatos kockázatok listája biztonsági, gyártási kockázatokat, meghatározatlan kockázatokat és fejlesztési lehetőségeket tartalmaz. Az oldalon a termékenkénti és a teljes szervizköltség is megtekinthető. A tevékenységek fülben a megadott időszakban elvégzett szervizelési tevékenységek láthatók; a dokumentumok fülben megtekinthetők az adott időintervallumban létrehozott vagy feltöltött dokumentumok; az "Új szolgáltatási kérelem" gombbal pedig egyetlen kattintással új szolgáltatási kérelem indítható. Az oldalon a Szervizvizsgálat és az Üzleti vizsgálat információi bármikor megtekinthetők.

TRUCONNECT

A távfelügyeleti adatok a teljes gépparkra vagy egyetlen berendezésre vonatkozóan egyaránt megtekinthetők. Az összegző nézet egyszerű datum alapján történő szűrést tesz lehetővé. Az üzemidőket, emelőmotor-indításokat, emelőmű-túlterheléseket, vészleállításokat és túlmelegedéseket könnyen értelmezhető grafikonok mutatják. Az adatok között a becsült hátralévő élettartam és a tervezett üzemidő (DWP) is megtekinthető.

Berendezéslista

Ebben a listában minden berendezés - a TRUCONNECT termékekkel és szervizszolgáltatásokkal együtt - egy helyen megtekinthető. A lista a berendezés részletes adatait, például megnevezését, elhelyezkedését és TRUCONNECT online állapotát tartalmazza.

Szerviznaptár

A naptár nézet áttekintést ad az elvégzett és közelgő szerviztevékenységekről. Színkódok jelzik a szolgáltatás állapotát, a szűréssel pedig a tevékenységek szerviztermék szerint megjeleníthetők.

Szervizvizsgálat

A szervizlátogatást követően a helyi kirendeltség szervizszakembere felkeresi Önt, hogy megbeszéljék a még le nem zárt javaslatokat és ajánlatokat, válaszoljon a kérdéseire és közösen megtervezzék a következő lépéseket. Ezek az információk bármikor megtekinthetők a yourKONECRANES.com portálon. A tevékenységek fülön a végrehajtott szervizkérelemre szűrve megtekinthető a legutóbbi szerviztevékenységek összefoglalása. A listában a legutóbbi szervizelésre vonatkozó kockázatösszegzés, az egyes ellenőrzött komponensek részletei, illetve a szerelő megjegyzései szerepelnek.

Üzleti vizsgálat

Az aktuális karbantartási program üzleti vizsgálatának célja a befektetés megtérülésének mérése és a folyamatos fejlesztés ösztönzése. Az Üzleti vizsgálat információi a portálon az Üzleti vizsgálat fülre kattintva megtekinthetők.

Az ügyfélportálon a szerződés adatai, valamint a szerződéssel kapcsolatos összes szerviztermék is megtekinthető. A "Költségek" részben a kiadások összege és a szervizelés fő teljesítménymutatói láthatók. A berendezések költségek szerint sorba rendezhetők, de szerviztípus alapján is szűrhetők, valamint lehetőség van az összes kiadás megtekintésére. Egy másik szűrő segítségével a kritikus fontosságú termékek trendjeit és költségeit jelenítheti meg.