You are here

Daruszervizprogramok

Daruszervizprogramok
ÖT SZERVIZPROGRAMUNKAT ÜGYFELEINK IGÉNYEIRE SZABTUK

GONDOSKODÁS Megelőző Karbantartási Program

A GONDOSKODÁS Megelőző Karbantartási Program a legnépszerűbb szervizszolgáltatásunk. A program a megelőző karbantartási ellenőrzések, a rutin karbantartás, a szabadalmaztatott Kockázatfelmérési és javaslattételi módszerünk, valamint – amennyiben elérhető – a távoli felügyelet rendszerszintű alkalmazásával javítja a berendezések biztonságát és termelékenységét. A program a javítási célú karbantartással, valamint a korszerűsítési és tanácsadói szolgáltatásainkkal kombinálva a maximálisra növeli a berendezések élettartamra vetített értékét.

A GONDOSKODÁS programot ügyfeleink egyedi igényeire szabjuk. Ehhez a daru használatát, a működési környezetet, a terhelési besorolást, a gyártó ajánlásait és a helyi előírásokat is figyelembe vesszük.

A gyors és megbízható döntéshozatal támogatása érdekében rendszeresen áttekintjük ügyfeleinkkel az ellenőrzés eredményeit, a fontossági sorrendbe rangsorolt kockázatokat, és a javasolt intézkedéseket. További információkért olvassa el a Tanácsadási módszereink és MAINMAN Tervezett Karbantartás című rész tartalmát.

A MEGELŐZŐ KARBANTARTÁSON TÚL AZ ELKÖTELEZETTSÉG ÉS A TELJES PROGRAM NYÚJTHAT IDEÁLIS MEGOLDÁST

ELKÖTELEZETTSÉG

Ha olyan átfogó szervizszerződést szeretne kötni, amely túllép a megelőző karbantartás keretein, vessen egy pillantást ELKÖTELEZETTSÉG Karbantartási Programunkra. Ez a program a kiszervezett karbantartási szolgáltatások széles körét kínálja. Minden ELKÖTELEZETTSÉG szerződés tartalmazza a megelőző karbantartási munkákat, az időszakos megfelelőségi vizsgálatokat, az elhasználódott alkatrészek cseréjét, az előre engedélyezett javításokat, valamint az adott telephely és tevékenységek egyedi igényeinek megfelelő további szervizszolgáltatásokat. Az ELKÖTELEZETTSÉG szerződés előfeltétele egy részletes megvalósíthatósági tanulmány elkészítése és - szükség szerint - minden olyan javítás elvégzése, amely az berendezés megfelelő működésének visszaállítása érdekében szükséges.

TELJES

A TELJES Karbantartási és Műveleti Program a leginkább személyre szabott szervizszolgáltatásunk. Olyan ügyfelek számára alakítottuk ki, akik teljesen ki szeretnék szervezni berendezéseik karbantartását és üzemeltetését. A program keretében a Konecranes Önnel együttműködve anyagmozgatási és teljesítménycélokat tűz ki a berendezésekre és a folyamatokra vonatkozóan. Mindegyik TELJES program általában egy hosszú távú szerződésen alapul, melynek megkötését egy részletes felmérés előzi meg, a szerződéses feltételeket közös egyeztetéssel állítjuk össze.

HA CSAK AZ ALAPOKRA VAN SZÜKSÉGE, LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK, ÉS ÉRDEKLŐDJÖN A SZERZŐDÉSES MÓDOZATOKRÓL ÉS FELTÉTELEKRŐL!

ÁLLAPOT

Az ÁLLAPOT Ellenőrzési Program célja, hogy segítséget nyújtson a helyi törvényi előírások betartásában, és támogassa a helyszíni karbantartást. Az ellenőrzések után a vonatkozó előírások és saját tapasztalataink alapján pontos tájékoztatást adunk a hiányosságokról és a szabályszegésekről. Az ellenőrzéseket szakképzett és tapasztalt szakembereink végzik. Az ÁLLAPOT programmal felajánljuk Önnek az ellenőrzések terén szerzett tapasztalatainkat, az ellenőrzések eredményeiről pedig az interneten elérhető jelentést készítünk. A program keretében - igény szerint - más szolgáltatásainkat is kipróbálhatja.

KAPCSOLAT

A KAPCSOLAT a Konecranes alapszintű, esetileg igénybe vehető szervizszolgáltatása, amelyet jellemzően sürgős javításokra, pótalkatrészek biztosítására, meghibásodások elhárítására és más azonnali igények kielégítésére ajánlunk. Szakképzett munkatársaink jól ismerik valamennyi darutípus egyedi követelményeit, így az eredeti gyártó utasításainak megfelelő karbantartást tudják biztosítani. Valójában az általunk szervizelt daruk kétharmadát nem mi gyártottuk. A KAPCSOLAT program keretében minden alkalommal megbizonyosodhat cégünk szaktudásáról.

A szervizprogramjainkkal kapcsolatos további információkért forduljon hozzánk.