You are here

Villásemelők

 

Konecranes SMV villásemelők 10–80 tonna teherbírással: innovatív megoldás az anyagkezelési igényekhez

Villásemelőinket úgy terveztük, hogy a lehető leghatékonyabban és a lehető legkisebb költségekkel végezzék a munkájukat. Ezért a villásemelőket gyakran egyéni módon alakítjuk ki, hogy pontosan megfeleljen a rá váró nehéz feladatoknak. A merev, négyszögletes keresztmetszetű alváz és a terhelésérzékelő hidraulikus rendszer megbízható alapokat biztosítanak a számos különféle opcionális kiegészítő számára is, amelyek pontosan az Ön igényeihez igazíthatók. Az eredmény egy olyan villásemelő, amely kiváló teljesítményével, költséghatékonyságával és élettartamával kiemelkedik a mezőnyből.

Hogy megkönnyítsük ügyfeleink mindennapi munkáját, számos innovatív megoldást kínálunk kifejezetten az olyan iparágak igényeire szabva, mint az acélipar, a cellulóz- és papírfeldolgozó ipar, a fafeldolgozó ipar vagy a hulladékalapú energiatermelés.

Fejlesztési munkánk eredményeként Ön még hatékonyabb anyagkezelési megoldások közül válogathat

Termékeinket folyamatosan fejlesztjük, hogy villásemelőink mindig a lehető legjobb minősítéseket érjék el a minőség, a termelékenység és a költséghatékonyság terén. Ennek köszönhetően olyan megoldásokat kínálunk, amelyek gyorsabbá és hatékonyabbá teszik eszközeinket. Ezek az előnyök a gyorsabb emelési és leengedési sebesség, a pontos manőverezhetőség, valamint a könnyű szervizelés terén egyaránt jelentkeznek.

Jobb kilátás, ergonomikus kialakítás és vezérlés

A hosszú műszakokban végzett hatékony és biztonságos munka érdekében a kezelőnek fontos a jól kialakított munkakörnyezet. Villásemelőink éppen ezért a piac talán legjobb kezelőfülkéjével vannak felszerelve kilátás, ergonómia és kényelem szempontjából. A fülke hatalmas ablakai minden irányban jó kilátást tesznek lehetővé, és minden kezelőszerv jól láthatóan és könnyen elérhető módon van elhelyezve.