You are here

XK-S acél munkaállomás-daruk

Erős és robusztus

Az akár 2000 kg teherbírású Konecranes XK-S acél munkaállomás-daru számos emelési igényre tartós, robusztus megoldást kínál. Különleges rugalmasságának és alkalmazkodóképességének köszönhetően konkrét feladatokhoz és létesítményekhez igazítható. Erős profiljai hosszú felfüggesztési távolságokat és fesztávokat tesznek lehetővé.

Munkaállomás-daruk: többféle lehetőség

A hegesztés nélküli, moduláris rendszer könnyen telepíthető, módosítható és bővíthető. Mennyezeti felfüggesztést és szabadon álló szerkezeteket egyaránt kínálunk. Számos energiaellátási lehetőséggel segítünk megtalálni az Ön igényeinek megfelelő megoldást. Kínálatunkban húzható és tolható kocsik, valamint motoros inverteres vezérlésű meghajtók is szerepelnek.

Az XK-S acél munkaállomás-daru a teherbírástól, valamint a belmagasságtól és a rendelkezésre álló területtől függően egytartós, ikertartós és egysínes konfigurációban is elérhető. A moduláris felépítésnek a csavaros rögzítésnek köszönheetően a mennyezetre szerelt és a szabadon álló daruk gyorsan, akár egyetlen nap alatt, minimális ráfordítással telepíthetők.

A daru kifejezetten kompatibilis a CLX és SLX elektromos láncos emelőgépekkel. Ennek köszönhetően a daru szükség esetén további Konecranes berendezésekkel bővíthető, amellyel időt és pénzt takaríthat meg.

Az acél munkaállomás-daru veszélyes környezetbe szánt változatban is kapható.

Költséghatékony darurendszer

Az acélszerkezet tartós bevonata védelmet nyújt a por és a szennyeződések ellen, növelve ezzel a termék élettartamát és csökkentve a karbantartási költségeket. A hosszú felfüggesztési távolságnak köszönhetően az acélszerkezet mérete a minimálisra csökkenthető, ami hozzájárul a daru alacsony általános fenntartási költségéhez. Az XK-S acél munkaállomás-daru átgondolt befektetés, mert moduláris felépítésének köszönhetően folyamatosan a vállalat változó igényeihez igazítható. Az XK-S acél munkaállomás-daru ráadásul nagyon kevés karbantartást igényel.

Ha többet szeretne megtudni, vegye fel a kapcsolatot a Konecranes ügyfélszolgálatával.