You are here

XA alumíniumszerkezetes munkaállomási emelőberendezések

Rendkívül könnyű, rendkívül tartós

A könnyű terhek emelésére szolgáló XA alumíniumszerkezetes munkaállomási emelőberendezés az alumínium szilárdságát és kis súlyát egyesíti. Az akár 2000 kg-ig terhelhető, számos különféle síntípusra szerelhető rendszer költséghatékony megoldást kínál minden munkaterületen. Nem csupán különlegesen kis súlyú, de könnyű, zökkenőmentes haladást is biztosít alacsony kézi erő kifejtésével.

Körülbelül 50%-kal könnyebb az acélnál, így a daru gördülési ellenállása kisebb, mint a hasonló acél rendszereknél. A könnyű alumíniumszerkezetnek köszönhetően a daru könnyen kezelhető. A minimális fizikai erőkifejtés jobb ergonómiát és nagyobb biztonságot garantál.

A munkaállomási emelőberendezés könnyen az egyéni igényekre szabható

Az XA alumínium sínprofilokat méretre vágjuk. Ezek csavarkötésekkel rendelkeznek, amelyeknek köszönhetően a telepítés sokkal könnyebb, gyorsabb és biztonságosabb, mint a hegesztést igénylő rendszereknél. Az ilyen moduláris rendszerek bővítése és áthelyezése is egyszerűen elvégezhető, így könnyen a jövőbeli igényekre szabhatók.

Egytartós, ikertartós és egysínes típusokat, valamint mennyezeti felfüggesztésű és szabadon álló szerkezeteket is kínálunk. A különféle elektromos csatlakozási lehetőségeknek köszönhetően biztosan megtalálja az igényeinek megfelelő megoldást. Kínálatunkban kézzel mozgatható kocsik, valamint motoros inverteres vezérlésű meghajtók is szerepelnek. Ráadásul az XA alumíniumszerkezetes munkaállomási emelőberendezés kevesebb karbantartást igényel és gyorsan telepíthető.

A daru kifejezetten kompatibilis a CLX és SLX elektromos láncos emelőgépekkel. Ennek köszönhetően a daru szükség esetén további Konecranes berendezésekkel bővíthető, amellyel időt és pénzt takaríthat meg.

Az alumíniumszerkezetes munkaállomási emelőberendezés veszélyes környezetbe szánt változatban is kapható.

Gazdaságos üzemeltetés

Az XA alumíniumszerkezetes munkaállomási emelőberendezés alacsony gördülési ellenállásának köszönhetően a kézzel mozgatható kocsikkal is számos feladat elvégezhető, nincs szükség motoros meghajtásra, így takarékoskodhat a berendezésekkel, a karbantartással és az árammal.

Alumínium profiljaink eloxáltak, ami fokozza az alumíniumötvözet önmagában is kiváló korrózióálló képességét és tartósságát. Ennek köszönhetően a Konecranes XA rendszer hosszú éveken át fenntartható, megtérülő beruházás.

További információkért forduljon a Konecranes ügyfélszolgálatához.