You are here

Munkaállomás-daruk

Darurendszerek minden igényre

A Konecranes XK-A és XK-S munkaállomás-daru (bakdaru) rendszerek úgy készültek, hogy teljesítsék a munkaállomásokkal és gyártósorokkal szemben támasztott sokrétű és magas, akár 2000 kg-os teherbírást igénylő követelményeket. A bakdaruk mennyezetre szerelhető vagy szabadon álló változatban, egytartós, iktertartós vagy akár egysínes kivitelben is elérhetők. Az XK-A vázszerkezete könnyű, tartós zárt alumínium profilból áll. A zárt acél profillal gyártott XK-S strapabíró és erős.

Kínálatunkban nagy fesztávolságú munkaállomás-daruk is megtalálhatók. A darupálya messzire kinyúlik, így a gyártó- és összeszerelő sorokhoz szükséges teljes lefedettség biztosítható.

Gyors telepítés

Az olyan munkahelyeknél, ahol a dolgozóknak pontos, ismétlődő mozdulatokat kell végezniük, az általunk biztosított munkaállomás-darurendszerek ergonomikus, költséghatékony opciót kínálnak, hiszen nincs szükség a híddaruk telepítésével gyakran együtt járó építészeti beruházásokra.

A szabványos profilméretekkel és csavarkötésekkel rendelkező munkaállomás-daruink gyorsan telepíthetők. Bizonyos esetekben a telepítés egy napnál kevesebb időt vesz igénybe. A telepítést az ügyfél aktuális gyártási ütemtervéhez igazítjuk; ezzel és a gyors telepítéssel az a célunk, hogy a berendezések állásidejét és a kieső termelést a lehető legkisebbre csökkentsük.

Nagyobb termelékenység, alacsonyabb költségek mellett

Ha az Önök cégénél a dolgozók ismétlődő mozdulatokat végeznek vagy nehéz terheket emelnek, akkor egy munkaállomás-darurendszer (bakdaru) telepítésével könnyen és gyorsan fokozhatja a termelékenységet.

Az alumínium és acél munkaállomás-darurendszerek veszélyes környezetbe szánt változatban is kaphatók.

További információkért forduljon hozzánk.