You are here

Kézi karos emelők

Kompakt méret, tartós szerkezet

A Konecranes KL kézi karos emelők rugalmasak, strapabírók és tartósak. Akár 3000 kg-os teherbírással rendelkeznek, így építkezéshez, karbantartáshoz és szervizeléshez is ideálisan alkalmazhatók. Kompakt méretének és kis súlyának köszönhetően a karos emelő szűk helyeken is használható.

Biztonságos és megbízható

A Konecranes valamennyi termékénél kulcsfontosságú a biztonság, és ez alól kézi karos emelőink sem jelentenek kivételt. A KL kézi karos emelő dupla rögzítővel és két súrlódókoronggal ellátott Weston-fékkel rendelkezik, amely 4 fékezési felületet biztosít, a fék pedig a teljes burkolatnak köszönhetően maximálisan védett a szennyeződésektől.

A KL kézi karos emelő nagy teherbírású, galvanizált, 80-as minőségű, magas korrózióállóságú acélötvözetből készült teheremelő láncot tartalmaz.  Krómozott acélból készült, megerősített burkolata pedig megbízhatóan védi az emelőmechanizmust. A hőkezelt acélötvözetből készült ISO horgok kiakadásgátlóval és ellenőrzési pontokkal rendelkeznek.

Teljes elforgathatóság

A KL kézi karos emelő 360°-ban elforgatható karral és gumifogantyúval kapható, emelőmechanizmusa terhelés nélkül kioldható.

További információkért forduljon hozzánk.

Content bottom