You are here

Kézi termékek

Tartós kézi emelők, számos funkcióval

A Konecranes kézi láncos blokkemelői és kézi karos emelői minden olyan környezetben ideális megoldást kínálnak, ahol nincs, illetve nehezen megoldható az áramellátás. Teljesen elektronika nélküli kialakításuknak köszönhetően ezek az eszközök elsősorban a ritkább használatra kínálnak gazdaságos megoldást.

A 250 kg és 20 tonna közötti teherbírással rendelkező kézi emelőink között biztosan megtalálja az igényeinek megfelelő megoldást.

Biztonságos és megbízható emelők

Termékeink közismerten biztonságosak, és ez alól kézi emelőink sem képeznek kivételt. A kompakt kialakítás egyben kisebb súlyt jelent, ami egyszerűbbé és biztonságosabbá teszi az anyagmozgatást. A dupla rögzítővel és 2 súrlódókoronggal ellátott Weston-fék 4 fékezési felületet biztosít, a fék pedig a teljes burkolatnak köszönhetően maximálisan védett a szennyeződésektől.

A kiemelkedő biztonságot és tartósságot a galvanizált, 80-as minőségű, magas korrózióállóságú acélötvözetből készült teheremelő lánc biztosítja. A nyitott láncútvonalnak köszönhetően pedig a felülvizsgálat és a tisztítás is egyszerűbben elvégezhető.

Kézi termékek minden igényhez

Kézi termékeink horogra függesztett kivitelben vagy l-gerendára szerelt kézikocsival kaphatók. A kézikocsik lehetnek kézzel tolhatók vagy kézi meghajtású láncos működésűek.

A Konecranes emelők könnyen beépíthetők a már meglévő gépparkba. Kompakt méretüknek és kis súlyuknak köszönhetően a láncos blokkemelők és karos emelők számos különböző helyen alkalmazhatók.

Egyes kézi termékeink veszélyes környezetbe szánt változatban is kaphatók.

További információkért forduljon hozzánk.