You are here

Forgódaru megoldások a Konecranestől

Megoldás a változó munkakörnyezetre

A Konecranes forgódarui rendkívül sokoldalúak, és a különféle műhelyek és iparágak igényeire szabhatók. Ezek a berendezések költséghatékony megoldást kínálnak a maximum 2000 kg-os építőanyagok mozgatására.

A Konecranes kínálatában zárt XM acélszelvényes felül merevített forgódaruk és alul merevített I-profilú forgódaruk is megtalálhatók. Szabványos, falra szerelhető forgódaruink 180º-os, az oszlopos forgódaruink pedig 270º-os elfordulásra képesek. A forgódaruk egyedi megoldásokkal, például nagyobb teherbírással vagy teljes, 360º-os elfordulással is elérhetők.

Egyedi igényekre szabható

Forgódaruink a teljes teherbírási és kinyúlási tartományban elérhetők.  A forgórészt többféleképpen lehet a falhoz vagy a padlóhoz rögzíteni, így biztosítani tudjuk az adott létesítményben az optimális megoldást.

Az állítható konzolcsapágynak köszönhetően a vízszintes karbeállítás pontosan és rendkívül könnyen elvégezhető, a kar és a kocsi kontrollálatlan mozgásai pedig a minimálisra csökkenthetők. A daru optimális kihasználása opcionálisan kapható kiegészítőkkel, többek között a 10º-os fokozatokban állítható forgó ütközővel és egy háromállású retesszel (-90º, 0º, +90º) biztosítható.

A Konecranes forgódaruk veszélyes környezetbe szánt változatban is elérhetők.

Gyors forgódaru-telepítés

A Konecranes forgódaruk nagyméretű vasbeton talplemezekre szerelhetők, ami megkönnyíti a telepítést és az áthelyezést. Ez a megoldás csökkenti a termelésből kieső időt és a daru telepítési, illetve áthelyezési költségeit.

További információkért forduljon hozzánk még ma.

Customer stories

A Konecranes emelő és daruemelő rendszermegoldások átfogó skáláját szállította le és helyezte üzembe a Jaguar Land Rover új, zászlóshajó szerepét betöltő motorgyártó központjában.
Jaguar Land Rover - Wolverhampton, Anglia
Content bottom