You are here

SLX elektromos láncos emelők

Tökéletes választás a nagy igénybevételt jelentő feladatokhoz

Fejlett technológiájának köszönhetően az SLX elektromos láncos emelő egyszerre biztonságos és hatékony. A precíziós összeszerelési munkától kezdve az érzékeny alkatrészek kezelésén át a nagy igénybevételt jelentő feladatokig bármilyen célra ideális megoldást kínál.

Az SLX a CLX elektromos láncos emelő összes funkcióján kívül további előnyöket is kínál. Teherbírása 2 500 kg.

Kiemelkedő biztonság

Az inverteres SLX elektromos láncos emelő emelési sebessége fokozatmentesen állítható. Az emelőgépet elektromos túlterhelésvédelemmel és láncfeszesség-ellenőrzéssel, valamint programozható végálláskapcsolókkal is felszereltük. A kibővített sebességtartomány elősegíti a rövidebb ciklusok végrehajtását, ezáltal felgyorsul a maximális teherbírásnál kisebb tömegű terhek emelése és leengedése.

További biztonsági funkció a sokkterhelés elleni védelem, amely csökkenti a lökésszerű terhelések hatásait. A tengelykapcsoló és a fék felügyelete pedig a beépített impulzusérzékelőknek köszönhetően javítja a biztonságot.

Beépített sokoldalúság és hosszú élettartam

Az SLX a precíziós munkától kezdve a nehéz, bonyolult feladatokig bármilyen célra alkalmas, egyúttal fokozza a biztonságot, és könnyű karbantartást tesz lehetővé. A strapabíró, tartós SLX sok éven át szolgálhat az Önök üzemében is.

Tudjon meg többet az SLX elektromos láncos emelőkről weboldalunkon (konecranes.com/clx), illetve további információkért forduljon hozzánk.

Content bottom