You are here

Elektromos láncos emelők

 

Tartós emelési megoldások, akár 5 tonnás teherbírással

A Konecranes két elektromos láncos emelőjét az emelési rugalmasság és a tartósság figyelembe vételével tervezték. Az SLX elektromos láncos emelő akár 2500 kg, a CLX elektromos láncos emelő pedig akár 5000 kg emelésére képes, így sokoldalú megoldást kínálnak a különféle ipari alkalmazások és a nagy terheléssel járó munkaállomások igényeire.

A kis helyigénynek, a horgos felfüggesztésnek és a számos egyéb funkciónak köszönhetően az emelő könnyen az adott munkaállomás igényeire szabható.

Hatékonyság és biztonság egy csomagban

A Konecranes legújabb, könnyen kezelhető CLX elektromos láncos emelője hosszabb élettartammal rendelkezik, nagyobb biztonságot kínál és gyorsabb munkavégzést tesz lehetővé. Rugalmas és tartós konstrukció, amely ideális megoldást kínál a forgalmas munkaállomások számára.

Válassza az SLX elektromos láncos emelőt, amely a fokozatmentes emelési sebességnek köszönhetően zökkenőmentes függőleges tehermozgatást tesz lehetővé, és a legnagyobb igénybevétellel járó munkaterhelés közben is biztosan megtartja a terhet. Az emelő a CLX funkcióin kívül számos további szolgáltatást is kínál, így például elektronikus túlterhelésvédelemmel, láncfeszesség-ellenőrzéssel és ütéscsillapítással is rendelkezik. Fejlett technológiája egyesíti a hatékonyságot és a biztonságot.

Emelés szinte bárhol

Az elektromos láncos emelők futódarukon, munkaállomási darukon és forgódarukon egyaránt használhatók. Sokoldalúságuknak köszönhetően a Konecranes elektromos láncos emelők ideális megoldást kínálnak számos emelési alkalmazás számára.

Tudjon meg többet a CLX és SLX emelőkről weboldalunkon (konecranes.com/clx), illetve további információkért forduljon hozzánk.