You are here

Smart Features futódarukhoz

Intelligens emelés intelligens funkciókkal

A legtöbb Konecranes futódaru intelligens funkciókkal is rendelhető. A Smart Features szoftver lehetővé teszi az anyagkezelés felügyeletét a gyártási folyamatok során. Attól a pillanattól kezdve, ahogy a kezelők átveszik a darut, munkájuk azonnal könnyebbé válik.

Ha a kezelő hatékonyabb, azzal növeli a termelékenységet, mivel a rövidebb emelési ciklusidő idő- és pénzmegtakarítást jelent. Mivel a vezérlőrendszer optimalizálja a daru mozgását, a daru és összetevői kisebb kopásnak vannak kitéve, így élettartamuk hosszabb lehet. És ami a legfontosabb: csökken az emberi hiba lehetősége, így javul a biztonság.

A technológia optimalizálja az Ön emelési folyamatait

Célunk az, hogy a Konecranes intelligens funkciói a napjainkban a piacon elérhető legfejlettebb darutechnológiává váljanak. A teher lengésének korlátozásához lengésvezérlést, továbbá feldőlés elleni védelmet rendelhet, ha a daru netán ráfutna valamire; további szolgáltatásként pedig az oldalhúzás csökkentése szerepel a daru munkaterületének biztonságosabban tartásához, illetve a léptetési funkció a teher végleges, nagy pontosságú elhelyezéséhez.

Mindez csupán néhány példa. Összességében korábban soha nem lehetett olyan mértékű irányítása az emelési folyamat felett, mint most a Smart Features intelligens funkciók széles választékával. Ezek a funkciók jelenleg sodronyköteles és nyitottcsörlős daruk számára rendelhetők.

Egyszerre egyet vagy csomagban

A Konecranes Smart Features funkcióit azért terveztük, hogy kielégítsék az Önök speciális emelési igényeit. A funkciókat felvehetjük új Konecranes rendelésekre, de telepíthetjük meglévő Konecranes berendezésekre is. Egyenként is rendelhetők, de általában szolgáltatáscsomagokat ajánlunk, amelyek az adott gyártási folyamatokhoz illeszkednek.

Lépjen kapcsolatba a Konecranes vállalattal, hogy jobban megismerje a Smart Features funkciók alkalmazhatóságát az Önök emelési igényeinek megfelelően.