You are here

UNITON

Megkönnyítjük az ipari emelést

A Konecranes UNITON™ egy beépített nyitottcsörlős futódaru, amely elegendően rugalmas az olyan széles körű ipari alkalmazások számára, mint az általános gyártás, az autóipar és a bányászat. Különösen jól alkalmazható az acéliparban, mivel könnyedén kezeli a tekercseket, lemezeket és csöveket.

A többféle konfiguráció számára könnyen személyre szabható, robusztus UNITON 6,3 és 160 tonna között bármit képes felemelni; két futómacska alkalmazása esetén pedig akár 320 tonnát is elbír. A daru igazi erőssége azonban moduláris kialakításában rejlik, ugyanis tisztában vagyunk azzal, hogy mindenkinek más és más emelési igényei vannak. Az UNITON korábban nem ismert választékot és rugalmasságot tesz lehetővé Önnek.

Önnek gyártva

Mindegyik UNITON darut az Ön munkahelyének speciális körülményeit figyelembe véve terveztük és gyártottuk. Ennek megfelelően számítunk az olyan tényezőkre is, mint a hőmérséklet, a páratartalom, az alkatrészek kopása és a lehetséges korrózió. Ez segít a daru élettartamának meghosszabbításában, és a leállások valószínűségének csökkentésében. A karbantartás a gondosan megtervezett, egyszerűsített kialakítás, a gyors szervizelési reagálás és a pótalkatrészek gyors kiszállítása jóvoltából egyszerű.

A terhelési és nagy igénybevételi osztályú opcionális kiegészítők, emelési sebességek, emelési magasságok és kezelőfelületek teljes választékából választhat. A terhelésvezérlési funkciók révén jobban kézben tarthatja az anyagkezelést. A strapabíró, megbízható összetevők és a moduláris felépítés igen versenyképes emelési megoldást kínál.

Több évtizedes tapasztalat egy modern, nehéz emelőgépben

A Konecranes több mint 80 éve foglalkozik futódaruk gyártásával a feldolgozó ipar és nehézüzemű emelési alkalmazások számára. A UNITON azt a magas szintű alkalmazkodóképességet, minőséget, megbízhatóságot, biztonságot és könnyen használhatóságot kínálja, amelyet ügyfelei már elvárnak a Konecranestől.

A TRUCONNECT távoli szolgáltatás pedig modernizálja a karbantartást, mivel akkor is segíti a daruk működőképességének fenntartását, amikor képviselőink nem lehetnek ott.

Tudjon meg többet az UNITON darukról weboldalunon (konecranes.com/uniton), vagy lépjen velünk kapcsolatba további információkért.

Downloads