You are here

SMARTON

Nehézüzemű emelés intelligensen

A Konecranes SMARTON® egy beépített, nagy igénybevételre készült nyitottcsörlős futódaru, amely számos világelső ipari cégnél szolgál nehéz terhek emelésére. A nagy igényeket támasztó feldolgozás, összeszerelés és karbantartás során történő felhasználásra kifejlesztett daru a mechanikai, elektromos és automatizálási tervezés legfrissebb eredményeit egyesíti.

Ez az erőteljes berendezés egy futómacskával 6,3 és 250 tonna közötti, két futómacskával akár 500 tonnás terheket is képes felemelni. A teljesítménybesorolás M3 és M8 közötti (CMAA A-F osztály). A daru valódi erőssége azonban emelési intelligenciájában rejlik.

Intelligensebb daru, ahol ez igazán számít

A SMARTON nyitottcsörlős daru a kompromisszummentes, hatékony és biztonságos működésre készült. A kizárólag minőségi összetevőkből készült emelőberendezéshez a napjainkban kapható legfejlettebb daruszoftver jár. Smart Features intelligens funkció révén kézben tarthatja az anyagkezelést, ami korábban nem tapasztalt mértékben fokozza a termelékenységet és a biztonságot.

Kímélje pénzét és a környezetet a SMARTON daruval. Nem csupán különleges meghajtói hatékony energiafelhasználásúak, hanem energia-visszatápláló rendszer is kapható hozzá. A fékezési energia visszatáplálásra kerül a tápellátási hálózatba, ami akár egyharmadával csökkenti az energiafogyasztást és a költségeket.

Teljesen új dimenziót hoz az emelésbe

A SMARTON technológiája ennél is többre képes. A vezeték nélküli táblagép szó szerint a kezébe helyezi a folyamatokat és a darura vonatkozó információkat. Szerelje a táblagépet a rádiós vezérlőre vagy a kezelőfülkébe, ahogy a személyzet számára a legjobban megfelel. Opcionális kameranézetet is választhat, így még biztonságosabban és eredményesebben kezelheti a terhet.

A Konecranes TRUCONNECT távoli szolgáltatás új láthatóságot biztosít a valós idejű működési adatok számára. Szakembereink anélkül segíthetnek a karbantartási problémák megoldásában, hogy emiatt ki kellene szállniuk az Önök telephelyére.

Lépjen kapcsolatba a Konecranes vállalattal, és tudja meg, hogy a SMARTON mennyiben felel meg az Önök emelési igényeinek.

Customer stories

Fejlett műszaki jellemzőinek köszönhetően a SMARTON® fokozni fogja a Siemens szélerőmű-gyártási folyamatának hatékonyságát, és minimálisra csökkenti a lehetséges hibák számát.
Siemens szélerőmű - Dánia

Video

Konecranes - Industrial Cranes
Konecranes Overhead Cranes Smart Features YouTube Thumbnail

Downloads