You are here

Nyitottcsörlős daruk

Nagy teljesítmény a nehéz emelési feladatokra

A Konecranes nyitottcsörlős darui egyszerűen összeszerelhetők és karbantarthatók, és tökéletesen alkalmasak a nehéz emelési feladatokra.

Ezek a berendezések szinte minden ipari környezetben alkalmazhatók, mert egyesítik a lefejlettebb dizájnt, a strapabíró elektronikát és a kifinomult számítógépes intelligenciát, ennek köszönhetően az anyagmozgatás teljes mértékben ellenőrzés alatt tartható.

A Konecranes kínálatában két nyitottcsörlős daru található. A SMARTON berendezést már világszerte számos ipari gyártókörnyezetben alkalmazzák. Legújabb nyitottcsörlős darunk az UNITON, amelyet elsődlegesen folyamatkiszolgáló feladatokra fejlesztettünk ki.

Két nyitottcsörlős daru, számos emelési feladat

A nagy teljesítményű, nyitottcsörlős SMARTON daru egy futómacskával 6,3 és 250 tonna közötti, két futómacskával legfeljebb 500 tonna teherbírással rendelkezik. A legkorszerűbb technológiával felszerelt, intelligens daru szinte magától gondolkodik, ezáltal fokozott biztonságot és termelékenységet biztosít. A típus főbb alkalmazási területei: gyártásenergia-, autó- és papíripar

Az erős daruvázzal és darukocsival rendelkező UNITON az egyedi emelési igényekhez illeszthető. Teherbírása 6,3 tonna és 160 tonna közötti. A szerteágazó ügyféligényeknek és a Konecranes fejlesztéseinek köszönhetően számos területen használható, de különösen jól alkalmazható az acéliparban.

Az intelligensebb daru jobb daru.

A SMARTON és UNITON daruk a ma elérhető legfejlettebb daruszoftverrel rendelkeznek. A Smart Features intelligens funkcióknak köszönhetően a daru és az emelt teher minden eddiginél jobban ellenőrzés alatt tartható. A folyamatok gyorsabbá és hatékonyabbá válnak, a dolgozók munkakörülményei és a berendezések pedig biztonságosabbá tehetők.

Lépjen kapcsolatba a Konecranes vállalattal, hogy megtudja, miként elégíthetik ki SMARTON és UNITON nyitottcsörlős daruink az Ön emelési igényeit.