You are here

Egyedi gyártású daruk

Egyedi daruk, egyedi igényekre

Számos iparágban követelmény az egyedi, konkrét folyamatokra szabott daruk alkalmazása. A Konecranes egyedileg gyártott, akár több száz tonnás teherbírású darui az Önök konkrét emelési igényeire optimalizálhatók. Az igények változásával a daruk többféle alkalmazási területen is használhatók az élettartamuk során.

Egyedi tervezésű emelési megoldások

Minden egyedi darut az ügyféllel szorosan együttműködve, az adott emelési feladatnak megfelelően alakítunk ki, így biztosítjuk, hogy minden emelési megoldás megfeleljen a konkrét emelési feladat igényeinek.

Minden iparág más és más követelményeket támaszt. Az acélgyártásban kiemelkedő szempont a hő- és porvédelem. Az üzemanyaggyártásban és az energetikai iparágban gyakran különleges markolókra van szükség. Az autóiparban speciális darukat alkalmaznak a lemeztekercsek mozgatásához, a préseléshez és az összeszerelési feladatokra. A bányászat és fémfeldolgozás gyakran speciális környezetben történik, ami különleges követelményeket támaszt a darukkal szemben.

Bevált technológia új alkalmazási területeken

Az egyedileg gyártott darukhoz a legtöbbször szabványos termékeinket alkalmazzuk, de egyedi módon használjuk fel ezeket. Szükség esetén új elemeket is tervezünk. A biztonság és megbízhatóság érdekében minden alkatrészt alapos vizsgálatnak vetünk alá.

Lépjen kapcsolatba a Konecranes vállalattal, és tudja meg, hogyan szabhatjuk egyedi gyártású daruinkat az Ön emelési igényeire.

Customer stories

A darukkal kapcsolatos teljesítménykövetelmények kielégítésére olyan fejlett mozgásszabályozó technológiát alkalmaztunk, ami nagyobb sebességet és biztonságos működést tesz lehetővé. A Rautaruukki acélművek képviselői külön kiemelték a daru megbízhatóságát és könnyű karbantartását.
Rautaruukki, Raahe acélművek - Finnország

Video

Ekokem, waste plant, Finland - Custom Cranes
Quebec City Waste to Energy Facility