You are here

CXT sodronyköteles emelődaruk

Rugalmasan alkalmazkodik az Ön igényeihez

A Konecranes CXT sodronyköteles emelődarui szinte minden olyan ipari környezetben ideális megoldást kínálnak, ahol maximum 80 tonnás teherbírású darura van szükség. A CXT daru az alapmodelltől a csúcstechnológiás emelőberendezésig számos különféle kivitelben rendelhető,, legnagyobb erőssége mégis a rugalmas alkalmazhatóság.

Hatékony és intelligens munkavégzés

A CXT főleg a daru alatti tér hatékony kihasználásáról és kitűnő teherrögzítési megoldásairól ismert. Az intelligens Smart Features funkciók, például a lengésszabályozás és a teherpozicionálás megkönnyítik a daru használatát. A CXT kiemelkedő teljesítménye többek között annak köszönhető, hogy a fő gépi komponenseket kifejezetten darukhoz tervezték, gyártásukat és összeszerelésüket a vállalat belső daruszakértői végzik. 

A fokozott biztonságot nagy teljesítményű fékek, tartós sodronykötelek és távirányítás szolgálja.  Az adaptív sebességtartomány azt jelenti, hogy a teher optimális sebességgel mozog, ez pedig jobb irányíthatóságot és nagyobb termelékenységet, ugyanakkor energia-megtakarítást biztosít.

Ez a robosztus felépítésű, univerzális daru ideális megoldást kínál minden alkalmazási terület számára. Az egész világon nagyon népszerű CXT vezető szerepet tölt be a közepes teherbírású beltéri emelődaruk területén: évente több mint 10 000 ilyen emelőművet értékesítünk, ami jól jelzi a termék megbízhatóságát, hatékonyságát és értékét.

Kínálatunkban a veszélyes környezetbe tervezett EXCXT daru is szerepel.

Lépjen kapcsolatba a Konecranes vállalattal, és tudja meg, miként elégíthetik ki CXT sodronyköteles daruink az Ön emelési igényeit.