You are here

Automatizált daruk

Automatizált daruink megkönnyítik az életet

A Konecranes kínálatában az alapmodellektől kezdve a legmagasabb követelményeket kielégítő, egyedi kivitelezésű berendezésekig számos futódaru megtalálható. Automatizált daruink az Ön életét is megkönnyítik. Képzelje el, hogy folyamatai zökkenőmentesebben haladnak, ehhez pedig érezhetően nagyobb biztonság társul. Ezt kínálják a Konecranes automatizált futódarui.

Növelje teljesítményét automatizált darukkal

Kínálatunkban kétféle típusú automatizált daru szerepel. A félautomatikus változatnál különféle funkciók segítik a kezelőt, ugyanakkor ez a verzió nagyobb kézi vezérlést tesz lehetővé. A teljesen automatizált daruk esetében a kezelő elvégzi a beállításokat, majd a daru automatikusan végrehajtja az ismétlődő vagy nehéz műveleteket. Ez különösen jól hasznosítható veszélyes és nagy igénybevételt jelentő környezetekben.

Az automatizált futódarukkal csökkenthetők a munkaerő-költségek, jobban nyomon követhető a készletek alakulása, optimalizálható a raktározás, csökkenthetők a károk, növelhető a termelékenység, továbbá csökkenthetők a villásemelő-rendszerekkel kapcsolatos beruházási költségek. Az automatizált daruk gyakori alkalmazási területei: acéltekercsek és papírhengerek mozgatása, hulladékból történő energiatermeléshajógyártás, konténermozgatás, élelmiszergyártás, fémfeldolgozás és általános gyártás.

A jelenlegi legmodernebb emelési technológia

A Konecranes minden daruja a legújabb szoftveres és mérnöki fejlesztésekre épül, ami garantálja, hogy ezek a daruk a kiszállítás időpontjában elérhető legfejlettebb technológiát képviselik. Daruinkat úgy terveztük, hogy a technológia fejlődésével a berendezések korszerűsítése

Minden emelési igényre kínálunk megoldást.

Lépjen kapcsolatba a Konecranes vállalattal, és tudja meg, hogyan szabhatjuk automatizált daruinkat az Ön emelési igényeire.

Customer stories

A Konecranes hidraulikus kirakodógépe tökéletesen kielégíti az Ekokem anyagmozgatási igényeit. A teljesen automatizált berendezés maximális hatékonysággal kiszolgálja a hulladékkezelési és hulladékégetési folyamatot.
Ekokem hulladékhasznosító erőmű - Riihimäki, Finnország

Video

TERSA, Sant Adríá, Waste-to-Energy plant, Barcelona, Spain 2013
Quebec City Waste to Energy Facility