You are here

Robbanásbiztos munkaállomási emelőberendezések

Növelje emelési kapacitását veszélyes környezetben!

A Konecranes EX munkaállomási emelőberendezésekkel növelhető az üzem termelékenysége. Az ATEX és EX tanúsítvánnyal rendelkező elektromos alkatrészeknek, az erős fémszerkezetnek, a 2000 kg-os teherbírásnak és az optimalizált alsó munkaterületnek köszönhetően a legtöbb veszélyes környezetbe kitűnően beilleszthetők.

A gépi megmunkálású kerekek és a minőségi csapágyak zökkenőmentes haladást és csöndesebb működést biztosítanak. Az acél és alumínium kivitelben egyaránt kapható hegesztésmentes moduláris rendszernek köszönhetően a daruk telepítése, karbantartása és módosítása biztonságosabban és egyszerűbben elvégezhető.

A megfelelő fém kiválasztása

Ha szilárdságra és tartósságra van szükség, az EXXM acélprofil-rendszer a helyes választás. A hosszú felfüggesztési távolságok csökkentik a daruszerkezet méretét, így a rendelkezésre álló tér a lehető legjobban kihasználható. A por és szennyeződés elleni védelem csökkenti a karbantartási költségeket, és növeli a daru élettartamát.

Ha könnyebb, rövidebb pályájú darura van szüksége, válassza az EXXA alumíniumprofil rendszert! A nagy szilárdságú szerkezet a minimálisra csökkenti a holtterhet. Az eloxált alumínium ideális választás tiszta környezetbe, továbbá védelmet nyújt a daru számára a korrózió ellen.

Az EXXA és EXXM daruk más EX tanúsítvánnyal rendelkező emelőberendezésekkel, például robbanásbiztos emelőkkel is használhatók.

A megfelelő fém jelenti Önnek a megfelelő megoldást.

A meglévő folyamatokhoz illeszthető

A könnyű átalakíthatóság azt jelenti, hogy az EXXM és az EXXA bárhol használható, ahol a gyártósoron veszélyes környezet alakulhat ki.

Lépjen kapcsolatba a Konecranes vállalattal, és tudja meg, hogyan szabhatjuk robbanásbiztos daruinkat az Ön emelési igényeire.

Video

Hazardous Environment Equipment from Konecranes
Konecranes offers a wide range of hazardous area equipment to ensure the highest safety level required in hazardous environments.