You are here

Robbanásbiztos kézi emelők és darukocsik

Nincs áram? Semmi gond!

A Konecranes EKM2 kézi láncos emelői és EPT kézi darukocsijai nem igényelnek elektromos áramellátást. Ez azt jelenti, hogy olyan helyen is végezhet emelést, ahol nincs áram vagy a csatlakoztatás nehezen megvalósítható. Ezek az emelők költséghatékony megoldást kínálnak minden olyan helyzetben, amikor nincs szükség minden nap emelési feladatok elvégzésére.

A Konecranes számára első a biztonság. Az EKM2 és az EKPT gépi alkatrészei úgy vannak kialakítva, hogy szokásos üzemi körülmények között csökkentik a szikraképződés veszélyét, így a termékek kiérdemelték az ATEX tanúsítványt. Ha nincs elektronika, nem áll fenn a rövidzárlat kockázata, ami veszélyes környezetben különösen fontos lehet.

A strapabíró emelő jobb választás

A horganyzott teheremelő lánc, a rozsdamentes acél kézilánc, a bronzbevonat, valamint a porfestett bevonat védik a fémfelületeket a kopás és a korrózió ellen. A kiakadásgátlóval ellátott ISO kampók, a túlterhelésgátló és a gumi ütközők megkönnyítik a teher mozgatását. A kézi emelő biztonságos, könnyen használható, tartós, karbantartásigénye alacsony, és teljes körű ATEX tanúsítvánnyal rendelkezik.

Az EKM2 horgos felfüggesztésű, láncos mozgatású kocsival, illetve kézikocsis változatban is elérhető. Számos opcionális kiegészítővel rugalmasan a konkrét emelési igényekre szabható. Az EKPT kocsival kombinált EKM2 emelő optimális kézi emelőberendezés, amellyel 500 kg és 20 metrikus tonna közötti teher emelhető.

Gazdaságos és megbízható emelő - az igényekre szabva

Gyakran előfordulhat, hogy egy-egy feladathoz átmenetileg speciális darura van szükség. A tartós kialakítású EKM2 és az EKPT jó befektetés. Megvásárlásuk hosszú távon olcsóbb, mint a bérlés, és nem kell várnia a kiszállításra, hiszen mindig kéznél vannak, amikor csak szükség van rájuk.

Lépjen kapcsolatba a Konecranes vállalattal, és tudja meg, hogyan szolgálhatja ki az EKM2 kézi láncos emelő és az EKPT kézi darukocsi az Ön emelési igényeit.