You are here

Robbanásbiztos forgódaruk

Sokoldalú forgódaru

A szabványos Konecranes EX forgódaruk két tonnát emelnek. Az egyedi modellek teherbírása ennél nagyobb is lehet. Az EX forgódaruk sokféleképpen alkalmazhatók – műhelyben, nagy gyárak összeszerelő sorainál, az Önök ipari folyamatainak legfontosabb karbantartási pontjainál – szinte mindenhol, ahol veszélyes környezetben kell emelési feladatokat végrehajtaniuk.

Az ATEX tanúsítvánnyal rendelkező robbanásbiztos forgódaruk minden emelőgép számára tökéletesen erős vázszerkezetet jelentenek, különösen veszélyes környezetben. A darut rá speciális emelési igényeinek megfelelően EXCST elektromos sodronyköteles emelőgéppel, EXN elektromos láncos emelőgéppel vagy EKM2 kézi emelővel egészítheti ki. Ha megváltoznak igényei, csak darut kell váltania.

A daru biztonsága minden lépésben

A könnyű és gyors felszerelés az jelenti, hogy az Ön daruja gyorsan üzemkész. Az állítható konzolcsapágy miatt a vízszintes gerenda beállításai egyszerűek, pontosak, és nem igényelnek szétszerelést. A leállási idő minimális.

Mivel a biztonság szerepel a legfontosabb helyen, ezért a fő megszakító kapcsoló az alapfelszereltség része. Az emelőgép valamennyi vezérlőjén egy második vészleállító gomb is található. A kis holtsúly csökkenti a szerkezeti feszültséget, a gerendák pontos illesztése pedig javítja a futómacska és a darukar vezérlését.

Lehetséges, hogy ez a veszélyes környezetben működő daru egybecseng az Önök igényeivel; de nem gondolja, hogy elegendő helye van hozzá. Termékünk kis helyigényű változatban a legtöbb szűk helyen elfér. A darukat gyakorlatilag bárhol telepítheti!

Lépjen kapcsolatba a Konecranes vállalattal, és tudja meg, hogyan szabhatjuk robbanásbiztos forgódaruinkat az Önök emelési igényeire.

Video

Hazardous Environment Equipment from Konecranes
Konecranes offers a wide range of hazardous area equipment to ensure the highest safety level required in hazardous environments.