You are here

EXN elektromos láncos emelőgépek

Kiváló emelőgép rendkívüli teljesítménnyel és biztonsággal

A Konecranes EXN elektromos láncos emelője azt a legmagasabb szintű biztonságot és megbízhatóságot kínálja, amelyre veszélyes környezetben szüksége van. Nagy teljesítményű motorok, megbízható 48 V-os érintkező-vezérlőelemek és egyszerű karbantartás teszik lehetővé, hogy az emelők minimális leállási idő mellett üzemelhessenek.

Az EX tanúsítvány (ATEX, CSA Kanada, IECEX és INMETRO) azt jelzi, hogy a konstrukció veszélyes környezetben is biztonságosan alkalmazható. Speciális mechanikai kialakítása normál üzemi körülmények között a lehető legkisebbre csökkenti a szikra keletkezésének veszélyét. A lángállóság, a robbanásbiztos burkolatok és az epoxigyanta festék a fizikai felületek számára erős védelmet biztosít.

Könnyű üzemeltetés, számos opcióval

Az EXN emelők is könnyen használhatók. Az ergonomikus kezelőfelületnek köszönhetően a kezelő teljes figyelmét az emelésnek szentelheti. A kettős sebességű emelés és a 4:1 arányú mozgatási sebesség pontos teherkezelést tesz lehetővé. Csúszó tengelykapcsoló véd a túlterhelés ellen.

Az opcionális kiegészítők teljes választékának jóvoltából az emelőt konkrét emelési igényekre lehet szabni. Álló, horgos felfüggesztésű, kézikocsis és motoros futókocsis változatok egyaránt kaphatók. A változtatható felső tér és a kompakt méretek a lehető legjobban kihasználják a rendelkezésre álló teret. Válassza a munkahelyének leginkább megfelelő opciókat.

Gépparkjának hasznos bővítése

Az EXN daru lelke az EXN emelőgép. Szerezzen be új EXN emelőt meglévő EX darujához, vagy vásároljon teljes, vadonatúj EXN darut. Bárhogyan is választ, fel fogja fedezni a Konecranes EXN technológia által kínált előnyöket. A termék saját különálló kategóriát testesít meg.

Lépjen kapcsolatba a Konecranes vállalattal, hogyan többet tudjon meg arról, miként alkalmazhatók EXN elektromos emelőgépeink az Önök emelési igényeinek megfelelően.