You are here

EXN elektromos láncos emelődaruk

A jó használhatóság, a megbízhatóság és a biztonságos emelés kombinációja

A Konecranes EXN elektromos láncos emelője egy olyan biztonságos és sokoldalú megoldás a kis terhek emelésére, amelyre méltán büszkék lehetünk. A strapabíró acélszerkezetnek és a kifejezetten a veszélyes környezetben használt darukhoz tervezett komponenseknek köszönhetően biztos lehet benne, hogy az EXN daru a legveszélyesebb környezetben is képes akár 5 metrikus tonnát felemelni.

A teljes körű EX tanúsítás azt jelzi, hogy a berendezés veszélyes környezetben is maximális biztonsággal alkalmazható. Az egyedülálló gépészeti kialakítás normál üzemi körülmények között csökkenti a szikraképződés és egyéb gyulladási kockázatok valószínűségét.

Láncos emelő: könnyű kezelhetőség

Az EXN daru tervezése során a biztonság és megbízhatóság mellett a könnyű kezelhetőség is elsőrendű szempont volt. Az ergonomikus kezelőfelületnek köszönhetően a kezelő teljes figyelmét az emelésnek szentelheti. A kétsebességes, mágneskapcsolós vezérlőknek és az elektromos végálláskapcsolónak köszönhetően a tehermozgatás mindig a kezelő irányításával történik.

Az opcionális kiegészítők teljes választékának köszönhetően a daru mindig a konkrét emelési igényekre szabható. A különböző lehetőségek között az egy- vagy két főtartós kialakítás, a különféle kocsik, az ütközésvédő rendszer és a bronzbevonatú horgok is megtalálhatók. A változtatható belmagasságnak és a kompakt emelőnek köszönhetően a rendelkezésre álló tér a lehető legjobban kihasználható. A számos lehetőség közül a munkahelyre leginkább megfelelő opciók kiválaszthatók.

Biztonságos elektromos emelőgép és sokoldalú berendezés

A daru különösen jól alkalmazható az energetikai iparágban, a vegyipari anyagok mozgatásában vagy a könnyűipari területeken. Az EXN daru kifejezetten jól alkalmazható karbantartási munkálatok elvégzésére a gyúlékony gázt vagy port tartalmazó levegőjű területeken.

Lépjen kapcsolatba a Konecranes vállalattal, és többet tudjon meg arról, hogyan szolgálhatják ki EXN elektromos emelőgépeink az Ön emelési igényeit.