You are here

EXCXT elektromos sodronyköteles emelők

Új módszer a biztonságosabb munkavégzésre

A Konecranes EXCXT elektromos sodronyköteles emelő újszerű megközelítést kínál a veszélyes környezetben végzett emelésre. Népszerű CXT emelőnk különleges változata egyedülálló mechanikájának köszönhetően szokásos üzemi körülmények között csökkenti a gyulladás veszélyét. A folyamatosan a legújabb technológiával felszerelt EXCXT új mércét teremt az iparágban, amelyet nehéz túlszárnyalni.

A nemzetközi EX-tanúsítás, azaz a gázra és porra vonatkozó ATEX, CSA US, IECEX és INMETRO tanúsítványok jól mutatják, hogy a Konecranes számára  biztonság mindig elsőrendű kérdés. Mindegyik EXCXT darun az elektromos alkatrészek burkolatát F-osztályú szigeteléssel és IP65 érintésvédelemmel, a motorokat pedig IP66 érintésvédelemmel láttuk el. Az elektromos alkatrészek és a motor tervezése és gyártása az EX előírásoknak megfelelően történt, védelmükről pedig jól megtervezett burkolatok gondoskodnak.

Könnyen kezelhető sodronyköteles emelő, amely az igényekhez alakítható

Az egyszerűen kezelhető EXCXT emelő kiemelkedő anyagmozgatási teljesítményt kínál, amellyel fokozható a vállalat termelékenysége. Minden emelőrendszer – így az emelőmotorok, a végálláskapcsoló és a mechanikus túlterhelésvédelem – megbízhatóságát átfogó vizsgálat alá vesszük. Az ergonomikus kezelőfelületnek köszönhetően a kezelő teljes figyelmét az emelésnek szentelheti, ami könnyebb és biztonságosabb tehermozgatást eredményez. Ha nagyfokú pontosságra van szükség, az opcionális inverteres mozgás további pontosságot és biztonságot kínál.

Tudjuk, hogy az Ön emelési környezete egyedi, ezért kínálatunkban számos opcionális funkció megtalálható. Megválasztható a daru emelési sebessége, további fék szerelhető fel, a daru terhelésjelzővel, időjárásálló burkolattal, rádióvezérléssel egészíthető ki, de akár különleges kocsifüggelékek is rendelhetők – hogy csak néhány példát említsünk, a teljesség igénye nélkül.

Az igények változásával az opcionális funkciók is cserélhetők. Segítünk Önnek, hogy úgy végezhesse az emelési feladatokat, ahogyan szeretné.

Többfunkciós megoldás a géppark bővítésére

Az EXCXT daru lelke az EXCXT emelő. Szerezzen be új EXCXT emelőt meglévő EX darujához, vagy vásároljon egy vadonatúj, komplett EXCXT darut! Bárhogy is dönt, Ön is meg fog győződni a Konecranes EXCXT technológia által kínált előnyökről.

Vegye fel a kapcsolatot a Konecranes vállalattal még ma, hogy megtudja, mennyiben felel meg EXCXT emelőnk az Önök emelési igényeinek.

Video

Hazardous Environment Equipment from Konecranes
Konecranes offers a wide range of hazardous area equipment to ensure the highest safety level required in hazardous environments.