You are here

EXCXT daruk elektromos sodronyköteles emelőgéppel

Erős és biztonságos elektromos emelő

Meggyőződésünk, hogy a Konecranes EXCXT sodronyköteles emelődarui az egyszerű kezelhetőség és a biztonság új szintjét kínálják az ipari emelőberendezések terén. Bízhat abban, hogy erős acélváza és EXCXT emelője veszélyes környezetben is az akár 80 tonnás terhek biztonságos emelését támogatja.

A gázra és porra vonatkozó EX tanúsítvány a Konecranes biztonság iránti elkötelezettségét bizonyítja. Lángbiztos burkolat védi a motort és az elektromos komponenseket. A berendezés védelme egyúttal a teher és a személyzet biztonságát is jelenti.

Nagyobb termelékenység a kisebb leállási időknek köszönhetően

Könnyű használatának köszönhetően az EXCXT daru képes a termelékenység növelésére. Az ergonomikus kezelőfelületnek köszönhetően a kezelő teljes figyelmét az emelésnek szentelheti, az opcionális, inverterrel vezérelt mozgatás pedig pontosságot és biztonságot eredményez.  A nagy dobátmérő révén az emelő méretei kompaktak, a horoghoz való hozzáférés pedig minimális. Az egyszerűbb kialakítás gyorsabb és biztonságosabb használatot jelent.

A könnyen hozzáférhető karbantartási pontoknak és a szervizbarát technológiának köszönhetően a leállás idő minden eddiginél kisebb. Az Önök daruit úgy terveztük, hogy folyamatosan működjenek.

Erős, megbízható darut biztosítunk ott, ahol szüksége van rá.

Függetlenül az Önök tevékenységi területétől, legyen az vegyipar, faipar, olajfinomítás vagy valami teljesen más, ez a tartós, multifunkcionális daru minden iparágban megfelelő. Ha könnyen kezelhető ipari darura van szüksége karbantartási feladatok veszélyes környezetben történő elvégzésére, akkor az EXCXT elektromos sodronyköteles daru ideális választás.

Lépjen kapcsolatba a Konecranes vállalattal még ma, hogy megismerje az EXCXT emelőgépünk alkalmazhatóságát az Önök emelési igényeinek megfelelően.

 

 

Video

Hazardous Environment Equipment from Konecranes
Konecranes offers a wide range of hazardous area equipment to ensure the highest safety level required in hazardous environments.