You are here

Adatok, gépek és emberek összekapcsolása a VALÓS IDEJŰ LIFECYCLE CARE szolgáltatás érdekében

 

A Lifecycle Care egy világszínvonalú eszközökkel és folyamatokkal támogatott átfogó és szisztematikus karbantartási módszer. Annak érdekében, hogy valós időben nyújthassuk a Lifecycle Care szolgáltatást ügyfeleinknek, az ipari internet segítségével összekapcsoljuk az adatokat, gépeket és embereket. A felhasználási és karbantartási adatok alapján, ismereteink és tapasztalataink felhasználásával olyan tanácsokat adunk ügyfeleinknek, amelyek lehetővé teszik számukra a karbantartási műveleteik és tevékenységeik optimalizálását.

KAPCSOLAT

Mobil eszközökkel rendelkező karbantartóink és technikusaink a kockázatfelmérési és javaslattételi módszer alkalmazásával a helyszínen rögzítik az ellenőrzési és karbantartási adatokat az általunk kifejlesztett MAINMAN szoftverben. Szakembereink hozzáférnek a berendezések karbantartási előzményeihez, használati adataihoz, valamint pótalkatrészeket és útmutatókat tudnak kikeresni. 

A TRUCONNECT® távfelügyelet különböző érzékelőkkel gyűjti a berendezések adatait, például az üzemidőt, a motorindítások, munkaciklusok számát és a fékek állapotát. Az e-mailben vagy SMS-ben küldött riasztások olyan eseményekről értesítenek, mint a túlterhelés, a vészleállítások és a túlmelegedés.

A TRUCONNECT távoli támogatási szolgáltatás a hét minden napján, a nap minden órájában daruszakértők és szakemberek globális hálózatát biztosítja, akik problémamegoldással és hibaelhárítással segítik a váratlan állásidő csökkentését.

TEKINTSE MEG ÖN IS BERENDEZÉSE ÜZEMI ADATAIT!

Ügyfeleink hozzáférhetnek a yourKONECRANES.com ügyfélszolgálati portálunkhoz. A használati, karbantartási adatok és termékadatok összekapcsolásával megtekinthetik a kiválasztott időszak eseményeit és tevékenységeit. Az összesített adatok megtekintése, elemzése és gyors megosztása egy külön termékre vagy egy egész gépparkra vonatkozóan is lehetséges. Az így kapott információk alapján kiszűrhetők az esetleges rendellenességek, megállapíthatók a használati minták és trendek, ami segíti a felhasználókat a tényeken alapuló döntések meghozatalában.

A rendellenességek olyan hibák formájában jelenhetnek meg, mint például a túlterhelés. Az ilyen események rendellenesnek minősülnek, és azonnal foglalkozni kell velük. A túlterhelés időpontjának ismerete az első lépés a túlterhelés okának meghatározásában.

A használati minták segítik a paraméterek közötti kapcsolatok meghatározását. Például: a túlterheléssel vagy vészleállítással kapcsolatos riasztások, illetve a túl sok indítás rávilágít az üzemeltető képzésének szükségességére, ezzel pedig csökkenthető az emberi hibából eredő állásidő és a biztonságot veszélyeztető események kockázata. A motor rendszeres túlmelegedése arra utalhat, hogy a berendezés cserére szorul, vagy a folyamatokat módosítani kell.

A trendek vizsgálata segíti a javítási műveletek és a beruházások fontossági sorrendjének meghatározását. Az adatok elemzése a megelőző karbantartás fejlesztése során is hasznos lehet.

OPTIMALIZÁLÁS

Tanácsadásunk segítséget nyújthat a döntéshozatalban. Elmondjuk a megállapításainkat, javaslatokat adunk, és megvitatjuk, hogy az egyes intézkedésekkel hogyan optimalizálhatók az adott műveletek és a karbantartás.

  • jogszabályok betartása
  • nyilvántartás
  • karbantartás tervezése és prioritások meghatározása
  • alkatrészellátás
  • berendezések kihasználtsága
  • kezelői képzés
  • beruházások tervezése és indoklása