You are here

CXT NEO sodronyköteles emelődaru

Különleges eszköz különleges feladatokra

A Konecranes CXT NEO sodronyköteles híddaru a jól ismert CXT darunk különleges változata. Erős és mozgékony berendezés, akár 12,5 tonnás (két emelőművel 25 tonnás) teherbírással. Különösen jól alkalmazható az általános gyártásban, műhelyekben és szerelősorokon.

A kifinomult, ergonomikus felépítésű, egykaros MiniJoystick rádiós távvezérlővel és inverteres emelési technológiával felszerelt kompakt, közepes teherbírású daru legfontosabb jellemzői a könnyű használhatóság, az erő és a pontosság.

Kifinomult vezérlés, erő és biztonság

Az CXT NEO fejlett emelési megoldásokat kínál. Az energiatakarékos ASR (Adaptive Speed Range, szabadon megválasztható sebesség) technológiájú inverteres emelőmű kiemelkedően pontos teherpozícionálást biztosít. A fokozatmentesen állítható emelési sebességnek köszönhetően a műveletek a megszokottnál lassabban vagy akár 50%-kal gyorsabban is elvégezhetők, így kitűnően szabályozható a teher mozgatása. A MiniJoystick segítségével minden mozgás egyenletesen és egyszerűen vezérelhető.

A daruhíd mentén futó energialánc megóvja az elsődleges táp- és vezérlőkábeleket a mechanikus kopástól, és szabadon hagyja a daru alatti munkaterületet. Így a daru munkakörnyezete biztonságosabb a kezelők számára, a berendezés pedig kevésbé hajlamos a sérülésekre.

Lépjen kapcsolatba a Konecranes vállalattal, és tudja meg, hogyan teljesítheti az CXT NEO az Önök emelési igényeit.